Är du VVS-konsult och vill auktorisera dig?
Läs mer här

Branschregler Säker Vatteninstallation

Hitta auktoriserade VVS-företag
Just nu finns det: 1866 auktoriserade företag och över 22.000 utbildade VVS-montörer och arbetsledare
Branschregler
Utbildning och kurser
Vanliga frågor

Aktuellt


För dig som auktoriserat företag!

Nu går det att anmäla sig till årets träffar som vi kommer hålla på 22 olika ställen i landet. Detta är ett utmärk tillfälle för att komma med åsikter och påverka Säker Vattens arbete. I år kommer det läggas extra fokus de senaste årets projekt Byggtekniska förutsättningar, Säkra köket mot vattenskador och Tappvattenschakt - Förslag till utformning. Anmälan till träffarna görs här.

   

Nu finns Byggtekniska förutsättningar för nedladdning!

 

Du laddar ner broschyren genom att klicka här, och du kan läsa mer om dem genom att klicka här.

   

Fler tillfällen för dig som konsult att utbilda dig!

 

Nu kan du anmäla dig till höstens öppna kurser i Säker Vatten för VS-projektörer. Dessa kurser är perfekta för dig som vill lära dig mer om VVS-branschens regler och auktorisera ditt konsultföretag. Läs mer här!

 

Branschregler

Säker Vatteninstallation

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.

Nu finns det 1866 auktoriserade VVS-företag och över 22 000 utbildade VVS-montörer och arbetsledare. Hitta företag här, för att få en säker och trygg VVS-installation. Alla utför installationsarbetet efter branschregler Säker Vatteninstallation, vilket nu försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver.

Säker Vatten AB Box 17154 104 62 Stockholm Tele: 08-762 73 00 E-post: info@sakervatten.se
Medlemsinloggning Logga in